Heb je je apparaat bijgewerkt en heb je verbindingsproblemen? Gebruikers klagen over bugs in Windows 10-patch KB4515384

Inhoudsopgave:

Heb je je apparaat bijgewerkt en heb je verbindingsproblemen? Gebruikers klagen over bugs in Windows 10-patch KB4515384
Heb je je apparaat bijgewerkt en heb je verbindingsproblemen? Gebruikers klagen over bugs in Windows 10-patch KB4515384
Anonim

We moeten teruggaan om te praten over de patches die door Microsoft zijn uitgebracht en het opnieuw doen met slecht nieuws. Patch KB4512941 is uitgebracht om het overmatige CPU-gebruik te verhelpen dat het veroorzaakte. Een patch waarvan we zagen dat deze problemen veroorzaakte met zoekopdrachten in het Startmenu en nu moeten we het hebben over de cumulatieve update 18362.356 vanwege nieuwe bugs.

En het is dat sommige gebruikers klagen dat ze na het installeren van de patch problemen ondervinden met Ethernet- of Wi-Fi-connectiviteit evenals met het Action Center. De getroffenen beweren zelfs dat hun netwerkadapters niet meer werken na het toepassen van deze update.

Verbindingsproblemen

netwerken
netwerken

De forums van de Microsoft-gemeenschap of platforms zoals Reddit zijn de plaatsen die zijn gekozen om ontevredenheid te uiten over weer een andere bug, de zoveelste, die een update veroorzaakt door Microsoft.

Voor nu Microsoft heeft het buglogboek niet bijgewerkt op de ondersteuningspagina voor die update om het bestaan van deze bug te bevestigen. Het is echter voldoende om te onthouden hoe lang het duurde om het verbruik van de CPU toe te geven of hoe later ze ook het bestaan van problemen met de audio in deze cumulatieve update hebben toegevoegd.

Met de nieuwste bug klagen gebruikers dat netwerkadapters niet meer werken na het installeren van deze update. Dit bericht is een van de voorbeelden van de ontevredenheid die is veroorzaakt bij de getroffenen.

Er is momenteel geen oplossing voor het probleem Sommigen zeggen dat ze weer normaal worden door de adapter in Apparaatbeheer uit te schakelen en weer in te schakelen of door het systeem opnieuw op te starten. Als het probleem op dit punt aanhoudt, is de laatste optie om de update te verwijderen totdat Microsoft een oplossing biedt.

Crash in activiteitencentrum

mislukkingen
mislukkingen

Maar verbindingsproblemen zijn niet de enige die verschijnen en het is dat dappere gebruikers die het aandurfden om te installeren, praten over storingen met betrekking tot het Action Center (degene die zich in de rechter benedenhoek van het bureaublad, naast de datum en tijd) en de onmogelijkheid om toegang te krijgen na het installeren van de patch.

Dit zijn niet de enige bugs, aangezien andere gebruikers beweren dat ze last hebben van een fout die verhindert dat ze de applicatiepictogrammen openen die zijn vastgemaakt aan de taakbalk.

Als je last hebt van deze update, kan een optie zijn om deze te verwijderen. Om dit te doen, is het noodzakelijk om naar de route "Instellingen", "Update en beveiliging" te gaan en daarbinnen te klikken op "Updategeschiedenis bekijken"De volgende stap is om de optie "Updates verwijderen" te gebruiken door de update KB4515384 te markeren en vervolgens op de knop "Verwijderen" te klikken.

Populair onderwerp