Vijf varianten van een mogelijke Surface Pro 7 kunnen op 2 oktober door Microsoft worden gepresenteerd

Inhoudsopgave:

Vijf varianten van een mogelijke Surface Pro 7 kunnen op 2 oktober door Microsoft worden gepresenteerd
Vijf varianten van een mogelijke Surface Pro 7 kunnen op 2 oktober door Microsoft worden gepresenteerd
Anonim

Er zijn steeds minder dagen over om erachter te komen wat er nieuw is dat Microsoft presenteert in het kader van het evenement dat ze hebben voorbereid op 2 oktober. Krijgen we nieuwe software en misschien ook nieuwe apparaten? De waarheid is dat de geruchten over wat het Amerikaanse bedrijf zou kunnen presenteren niet stoppen.

De laatste is gerelateerd aan de hardware die ze zouden kunnen presenteren en zou een nieuwe iteratie van de Surface-reeks in convertibles zijn. Geruchten wijzen op een mogelijke Surface Pro 7 die uiteindelijk in verschillende modellen beschikbaar zou zijn.

Vijf varianten

Oppervlak
Oppervlak

De geruchtmakende Surface Pro 7 keert terug en volgens WinFuture zou de nieuwe Microsoft convertible in vijf verschillende configuraties aankomenin om zoveel mogelijk gebruikers te bereiken.

Microsoft zou kunnen proberen om diegenen tevreden te stellen die willen voorkomen dat ze een aanzienlijke uitgave moeten doen zonder een van de kenmerken op te geven die kenmerkend waren voor het Surface-assortiment.

De nieuwe Surface, die in de tweede helft van het jaar in de verkoop zou gaan, bijna samenvallend met de sterkste aankoopperiode, zou Intel-processors gebruiken van de Core i3, Core i5 en Core i7Het zou verschillende configuraties van RAM-geheugen hebben en op dezelfde manier met verschillende opslagcapaciteiten, altijd in solid-state schijven. In feite zijn ze gekomen om de mogelijke vijf configuraties te geven:

  • Intel Core i3-processor met 4 GB RAM en 128 GB SSD
  • Intel Core i5-processor met 8GB RAM en 128GB SSD
  • Intel Core i5-processor met 8 GB RAM en 256 GB SSD
  • Intel Core i7-processor met 16 GB RAM en 256 GB SSD
  • Intel Core i7-processor met 16 GB RAM en 512 GB SSD

Er zijn geen prijzen of mogelijke releasedatums bekend, dus we zullen het lanceringsevenement op 2 oktober in de gaten moeten houden voor meer details en om erachter te komen wat ze hebben opgesteld bij Microsoft.

Populair onderwerp