Zo ziet het nieuwe ontwerp van de Mail- en Agenda-app waar Microsoft aan werkt eruit

Inhoudsopgave:

Zo ziet het nieuwe ontwerp van de Mail- en Agenda-app waar Microsoft aan werkt eruit
Zo ziet het nieuwe ontwerp van de Mail- en Agenda-app waar Microsoft aan werkt eruit
Anonim

Microsoft blijft werken aan het verbeteren van de belangrijkste applicaties door middel van regelmatige updates, vooral met het oog op de komst van de steeds dichterbij komende herfstupdate. En een van de klassieke functies is "Mail and Calendar", een app vooraf geladen en geïntegreerd in Windows 10 die klaar is om een nieuw ontwerp te ontvangen

We hebben gezien hoe Microsoft eraan werkt om zijn applicaties er actueler en aantrekkelijker uit te laten zien. Van de functiepictogrammen van Windows 10 tot de geweldige suite waarvan ze de ouders zijn, Microsoft Office, iedereen ziet hoe er grote esthetische veranderingen zijnWijzigingen die ook in "Mail and Calendar" zullen komen en terwijl we erop wachten, kunnen we de eerste screenshots zien.

Een nieuw ontwerp

"Mail and Calendar" is de afgelopen maanden verbeterd: een verbeterde donkere modus, verbeteringen in het beheer van vergaderingen of een inzet voor professionele omgevingen.

Mail
Mail

En nu is het volgens Aggiornamenti Lumia aan degene die een nieuw ontwerp ontvangt. Een frissere look die niet te lang zou moeten duren om gebruikers te bereiken of in ieder geval degenen die deel uitmaken van een van de ringen in het Insider-programma.

Deze nieuwe look benadrukt een gebied bovenaan dat dient om een thema aan te bieden, in echte Gmail-stijl op de webversie. Blijkbaar zullen deze thema's in aantal toenemen, zodat gebruikers kunnen genieten van een zekere mate van maatwerk.

Kalender
Kalender

Ook een nieuw hamburgermenu toegevoegd aan de linkerkant (de drie horizontale lijnen), hoewel het niet bekend is of het nieuwe functies biedt. Daaronder verschijnen nieuwe Outlook- en Exchange-pictogrammen.

Je kunt ook een nieuwe snelkoppeling zien die het gemakkelijker maakt om taken en gebeurtenissen aan te maken en waarmee je een venster kunt openen in plaats van het hele scherm te bezetten.

Voor nu is er geen verdere informatie over wanneer deze update voor gebruikers zal worden uitgerold, hoewel indicaties erop wijzen dat de staat van ontwikkeling behoorlijk geavanceerd is en daarom misschien zou moeten duurt niet te lang om aan het licht te komen.

Populair onderwerp