Lenovo biedt een oplossing voor gebruikers van hun computers die last hebben van oranje screenshots

Inhoudsopgave:

Lenovo biedt een oplossing voor gebruikers van hun computers die last hebben van oranje screenshots
Lenovo biedt een oplossing voor gebruikers van hun computers die last hebben van oranje screenshots
Anonim

Een paar dagen geleden zagen we dat sommige gebruikers klaagden over de resulterende oranje kleur in de schermafbeeldingen die ze op hun computers maakten. Het maakte niet uit welke methode werd gebruikt en het feit is dat toen de opname eenmaal was gemaakt, het dat ongebruikelijke aspect had.

De getroffen computers hadden het gebruik van Windows 10 May 2019 Update gemeen in de laatste update, die overeenkwam met build 18362.329. En bij het uitblijven van een reactie van Microsoft, is het Lenovo het bedrijf dat een oplossing heeft geboden aan de gebruikers van hun computers.

De oranje kleur verwijderen

Oranje
Oranje

Het is bijna een week geleden, maar eindelijk hebben eigenaren van Lenovo-apparaten een oplossing om de oranje kleur op screenshots te vermijden gemaakt met de Snipping Tool of Snip & Sketch-tools.

Deze bug lijkt veroorzaakt te zijn door de functie "Eye Care"-modus aanwezig in de Lenovo Vantage-toepassing. Dit laatste is een voorgeladen functie in Lenovo-apparatuur waarvan het doel is om het updaten van de verschillende stuurprogramma's van de machine te vergemakkelijken.

Lenovo waarschuwt dat er twee verschillende versies van Lenovo Vantage zijn en dat afhankelijk van welke wordt gebruikt, sommige of andere stappen moeten worden genomen.

Lenovo Vantage 4
Lenovo Vantage 4

Als u Lenovo Vantage versie 4 gebruikt, gaan de stappen om het probleem op te lossen en de Eye Care-modus uit te schakelen naar het pad "Instellingen hardware > Audio / Visual" en schakel de "Oogverzorgingsmodus" uit Vervolgens moet u op de knop "Reset" klikken.

Lenovo Vantage 10
Lenovo Vantage 10

Als u in plaats daarvan versie 10 van Lenovo Vantage gebruikt, zijn de stappen om het probleem op te lossen de route "Configuratie van mijn apparaat > Display en camera" en klik op de knop "Reset".

Ook in de sectie “Kleurtemperatuur gedurende de dag”, moet u de modus "Oogverzorging" uitschakelen en ook verwijder het vinkje “Oogverzorgingsmodus van zonsondergang tot zonsopgang”.

Als je een Lenovo-computer hebt met Windows 10, mei 2019 Update en last hebt van deze bug, kun je deze stappen proberen om te zien of ze echt effectief zijn.

Populair onderwerp