Microsoft werkt Whiteboard bij om meeslepend lezen en interactie met objecten mogelijk te maken

Inhoudsopgave:

Microsoft werkt Whiteboard bij om meeslepend lezen en interactie met objecten mogelijk te maken
Microsoft werkt Whiteboard bij om meeslepend lezen en interactie met objecten mogelijk te maken
Anonim

Een van de gebieden waarop Microsoft de afgelopen jaren meer inspanningen heeft geleverd, is het onderwijs. Versies van Windows 10 waren gericht op deze sector, meer specifieke hardware en vooral toepassingen, veel toepassingen zoals deze bij de hand, vooral ontworpen voor klaslokalen.

Reageert op de naam van Microsoft Whiteboard, een gratis applicatie die wordt geleverd met de Surface Hub waarmee het teamwerk wil bevorderen, aangezien alle gebruikers kunnen deelnemen aan en interactie hebben met hetzelfde project en in re altime met elkaar samenwerken. Een app die is bijgewerkt naar versie 19.10825.4121.0 en nieuwe functies toevoegt.

Meer gebruiksgemak

wit bord
wit bord
  • Voor gebruiksgemak voegt Microsoft Whiteboard verbeteringen toe bij het selecteren van objecten vergemakkelijkt de selectie en logische groepering ervan met als uiteindelijk doel de visualisatie en het begrip van de geselecteerde inhoud te vereenvoudigen.
  • Meeslepend lezen wordt verbeterd door een reeks hulpmiddelen zoals focusmodus, lokalisatie van een deel van de spraak en een visueel woordenboek, zodat leerlingen de tekst op de schoolbord. Het doel is niemand minder dan het begrijpend lezen van leerlingen te verbeteren. Het is een functie die alleen toegankelijk is als je inlogt met een onderwijsaccount.

Microsoft Whiteboard is verkrijgbaar in een groot aantal markten. Op educatief gebied is het zo ontworpen dat docenten en studenten ervaringen kunnen delen enkunnen werken in academische omgevingen. Je hebt toegang tot allerlei soorten multimedia-inhoud die met andere gebruikers kan worden gedeeld.

Deze applicatie is een poging van het Amerikaanse bedrijf om geen terrein te verliezen in de klas onder andere vanwege Google's push met zijn Chrome OS-besturingssysteem, sinds Apple, hoewel het met geweld ingevoerd, het raakt op.

De Microsoft Whiteboard-app kan worden gedownload op computers met Windows 10, maar ook op de Apple iPad.

Populair onderwerp