Microsoft brengt Build 18362.10019 uit in de Slow Ring om de herfstupdate-release op te poetsen

Inhoudsopgave:

Microsoft brengt Build 18362.10019 uit in de Slow Ring om de herfstupdate-release op te poetsen
Microsoft brengt Build 18362.10019 uit in de Slow Ring om de herfstupdate-release op te poetsen
Anonim

Microsoft is begonnen met de implementatie van een nieuwe build met het nummer 18362.10019. Een compilatie die wordt verspreid voor alle gebruikers binnen het Insider-programma die deel uitmaken van de Slow Ring en met wie ze een einde willen maken aan het onderscheid dat we in andere releases hadden gezien.

Een build die nog een stap vertegenwoordigt in wat de lancering van de 19H2-tak van Windows 10 zal zijn en die alle nieuwe functies, die standaard al zijn geactiveerd, dichter bij alle gebruikers die besluiten het te installeren.

Verbeteringen en nieuwe functies

Bouwen
Bouwen

Als je Build 18362.10014 al had met 19H2-functies standaard uitgeschakeld, ontvang je vandaag Build 18362.10019 met alle 19H2-functies ingeschakeld. Als jeBuild 18362.10015 al had met 19H2-functies standaard ingeschakeld, ontvang je ook Build 18362.10019 met alle 19H2-functies ingeschakeld. Dit zijn de veranderingen en verbeteringen die komen met Build 18362.10019.

 • Deze update bevat 5 oplossingen om problemen met Windows-containers op te lossen en stelt de host in staat om containers op een lager niveau op het hoogste niveau uit te voeren voor sandboxing (Argon).
 • Het maakt het voor OEM's gemakkelijk om de printlatentie te verminderen op basis van de hardwaremogelijkheden van hun apparaten in plaats van vast te zitten aan de latentie die door het besturingssysteem is geselecteerd in typische hardware-instellingen.
 • De functie voor sleutelrotatie of sleutelrotatie maakt de veilige overdracht van herstelwachtwoorden op door MDM beheerde AAD-apparaten mogelijk op verzoek van Microsoft Intune / MDM-tools of elke keer dat het herstelwachtwoord wordt gebruikt om de met BitLocker beveiligde schijf te ontgrendelen. Deze functie helpt voorkomen dat het herstelwachtwoord per ongeluk wordt vrijgegeven als onderdeel van het handmatig ontgrendelen van de BitLocker-schijf door gebruikers.
 • Sta nu digitale assistenten van derden toe om voice over lock-scherm te activeren.
Evenement
Evenement
 • U kunt snel een afspraak maken rechtstreeks vanuit het vervolgkeuzemenu "Kalender" op de taakbalk. Klik gewoon op de datum en tijd in de rechterbenedenhoek van de taakbalk om het vervolgkeuzemenu Kalender te openen, kies de gewenste datum en begin met typen in het tekstvak.
 • Het navigatiepaneel in het Start-menu wordt nu uitgevouwen als je erover beweegt om beter te kunnen zien waar de klik naartoe gaat.
Banner
Banner
 • Ze hebben vriendelijke afbeeldingen toegevoegd om te laten zien wat wordt bedoeld met "banner" en "Actiecentrum" bij het aanpassen van meldingen in apps om deze instelling toegankelijker en begrijpelijker te maken.
 • De meldingsinstellingen in "Instellingen > Systeem > Meldingen" zullen nu standaard afzenders van meldingen sorteren op basis van de meest recent weergegeven melding, in plaats van de naam van de afzender. Dit maakt het gemakkelijk om frequente en recente afzenders te vinden en in te stellen. Ze hebben ook een instelling toegevoegd om het afspelen van geluid uit te schakelen wanneer meldingen verschijnen.
 • Toon nu opties om meldingen van een app/website rechtstreeks in de melding in te stellen en uit te schakelen, zowel als banner als in Action Center.
 • Ze hebben een knop "Meldingen beheren" bovenaan het Action Center toegevoegd die de hoofdpagina met instellingen voor "Meldingen en acties" opent.
 • Toegevoegd extra debugging-mogelijkheden voor nieuwere Intel-processors. Dit is alleen relevant voor hardwarefabrikanten.
 • Gemaakt algemene verbeteringen aan de levensduur van de batterij en energie-efficiëntie voor pc's met bepaalde processors.
 • Een CPU kan meerdere "favoriete" cores hebben (logische processors van de hoogst beschikbare programmeerklasse). Om betere prestaties en betrouwbaarheid te bieden, hebben ze een rotatiebeleid geïmplementeerd dat het werk eerlijker verdeelt over deze voorkeurskernen.
 • Ze hebben Windows Defender Credential Guard voor ARM64-apparaten ingeschakeld voor extra bescherming tegen diefstal van inloggegevens voor bedrijven die ARM64-apparaten in hun organisaties inzetten.
 • Maakt de mogelijkheid voor bedrijven mogelijk om het Windows 10-beleid aan te vullen in S-modus om traditionele Win32 (desktop)-apps van Microsoft Intune toe te staan.
 • De zoekopdracht in "Bestandsverkenner" bijgewerkt om webgebaseerde suggesties weer te geven, evenals bestanden die lokaal op de pc zijn geïndexeerd.
 • Ze hebben de mogelijkheid toegevoegd voor Verteller en andere ondersteunende technologieën om te lezen en te leren waar de FN-toets zich op toetsenborden bevindt en in welke staat deze zich bevindt (vergrendeld versus ontgrendeld).

Als je deel uitmaakt van de Slow Ring binnen het Insider-programma, kun je de update downloaden via de gebruikelijke route, namelijk "Instellingen > Update en beveiliging > Windows Update"Een update die vooral gericht is op het verbeteren van de prestaties van het besturingssysteem.

Populair onderwerp